Rene Zelveger će se vratiti kao Bridžit Džons

Prošlo je skoro 6 godina od objavljivanja poslednjeg filma o šarmantnoj Bridžit Džons, a producenti serije pripremaju povratak svoje voljene heroine na veliko platno.

Produkcija filma će početi kasnije ove godine. „Radnja će se odvijati 7-8 godina nakon finala trećeg dela. Siguran sam da će fanovi očajnički želeti da znaju kako se sve završava. To je britanski klasik“, rekao je izvor u intervjuu.

Podsetimo se da je u prethodnom filmu Bridžit rodila sina i dobila dugo očekivani srećan kraj nakon što je pokušala da sazna ko je otac njenog deteta: Mark Darsi, u izvođenju Kolina Firta ili Džek Kvant (Patrik Dempsi). Kreatori obećavaju da će zadovoljiti fanove povratkom drugih heroja u četvrtom filmu o luckastoj i neodoljivoj Bridžit Džouns.

Prvi deo franšize, „Dnevnik Bridžit Džons“, objavljen je 2001. „Bridžit Džouns na ivici razuma“ objavljen je 2004. godine, dok je treći deo „Beba Bridžit Džouns“ objavljen 2016. godine i svi filmovi su na blagajnama zaradili skoro milijardu funti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group