Prvi kadar sa snimanja novog filma "Seks i grad"

Da li su vam nedostajale?

Čini se da tvorci novog „Seksa i grada“ ne planiraju da odlažu produkciju serije - donedavno smo razgovarali o kastingu, a juče je HBO Max objavio prve kadrove sa snimanja.

Prve sezone bile su posvećene problemima i radostima 30-godišnjih Njujorčanki, a novi serijal sasvim će logično pričati o životima zrelih žena. Sasvim u okviru optimističnog slogana „Pedesete su nove tridesete“.

Autori planiraju da snime deset polusatnih epizoda i dotaći će se ne samo teme starosti, već i hitnijih društvenih pitanja: feminizma, transformacije društvenih odnosa izgrađenih oko rodnih uloga, jednakosti i samoprihvatanja.

Umesto Kim Cattrall, koja je glumila Samanthu Jones i odbila da se pojavi u nastavku “And just like that”, seriji će biti dodato nekoliko novih likova uključujući - nebinarnu osobu u izvođenju Sarah Ramirez.

Snimanje je počelo, a glumice su se pojavile na setu obučene tačno onako kako smo i očekivale - moderne i smele, ali takođe u skladu sa svojim godinama.

Pogledajte fotografije sa snimanja u galeriji fotografija dok sa nestpljenjem očekujemo početak emitovanja novih epizoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group