Prijatelji: glumci objavljuju limitiranu kolekciju sa svojim omiljenim scenama i ispadima

Prestanite sa onim što radite jer je omiljena ekipa „Prijatelja“ otkrila najsavršenije iznenađenje.

U ponedeljak veče, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow i Matthew Perry predstavili su kolekciju odeće, posvećene, naravno, dugo očekivanom ponovnom okupljanju koje smo videli na ekranima pre nekoliko meseci.

17 godina nakon prikazivanja poslednje epizode ​​serije Prijatelji, šest protagonista ponovo se našlo na ljubičastoj sofi Central Perka u fantastičnom i dirljivom okupljanju koje je prikazano na HBO MAX-u.

Saznali smo (konačno) da osećanja između Rossa i Rachel sadrže dozu istine, ali i da se Lisi Kudrow nije toliko dopala uloga Phoebe Buffay.

Ponovno okupljanje prijatelja ostavilo je pomešana osećanja. Neki su očekivali više, nekima je sam događaj bio nostalgičan. U svakom slučaju, to je bila jedna od najugodnijih stvari koja se dogodila 2021. I ovaj trenutak je definitivno morao biti predstavljen kroz kolekciju odeće. Najbolji suvenir!

Kolekcija sadrži majice i dukserice sa klasičnim natpisima i scenama iz svih epizoda serije, kao i šolja iz kojih možete da popijete svoju kafu i gledate Joey Tribbianija sa epskim “The One Where No One’s Ready”.

Ova ideja je nastala zahvaljući Jennifer Aniston. Glumica je na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi kačket sa natpisom “We were So not on a break” dajući tako svoj odgovor Rossu i zloglasni "prekid" u njihovoj vezi.

Matt LeBlanc je zauzvrat pozirao sa svojom omiljenom šoljom, dok je Courteney Cox nosila belu majicu - oda klasičnoj sceni sa fontane. Nažalost, kolekcija će biti dostupna samo mesec dana. Dobra vest je da će glumačka ekipa u budućnosti objaviti još dve kolekcije posvećene drugim sezonama. Radujemo se tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group