Pogledajte trejler za novi film Dženifer Lopez "Majka"

Film "Majka" će biti emitovan na Netflix platformi, koji Džej Lo prikazuje u potpuno novom svetlu!

Koliko god da smo navikli da akcioni filmovi imaju muškarca u glavnoj ulozi, u skladu sa novim trendovima modernog sveta, i dame konačno dobijaju priliku da se dokažu u takvim ostvarenjima, a Dženifer Lopez je jedna od njih. 

Nedavno je objavljen prvi trejler za film "Majka", koji je samo jedan od filmova u okviru višemilionskog ugovora koji je potpisala sa platformom. Konkretno, kao što vidimo u prvim scenama, glumica kao ženski Lijam Nison pokušava da spase svoju ćerku od "loših momaka" koji je jure. I sama radi zgibove na snegu dok nosi sportsku odeću za pripreme, pokazujući koliko je njen karakter nesalomiv.

Prema opisu Netlixa, nakon dugog skrivanja i nakon što je ostavila ćerku, Lopez se vraća da je zaštiti od opasnih muškaraca koji je progone. Zvezdi je to drugi film dramatičnog sadržaja koji snima posle serije romantičnih ostvarenja, budući da je 2019. glumila u filmu „Hustlers”, koji se, međutim, nije kvalifikovao za Oskara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group