Lifestyle - Zabava

Pinterest - 100 najtraženijih stvari u 2019. godini

Pinterest predstavlja najtraženije stvari 2019. godine i novi alat Pinterest Trends.

Pinterest je predstavio 100 najtraženijih stvari ove godine i predstavio novi alat Pinterest Trends za praćenje najtraženijih reči i utvrđivanje kada te reči dostižu najveću popularnost. Pinterest je platforma koju koristi više od 320 miliona ljudi. Oni stalno prate ponašanje potrošača, što znači da kompanije mogu lakše razviti strategiju marketinga sadržaja.

Istraživali su Top 100 trendova za 2019. sledeći najtraženije reči tokom šest meseci, i tako imaju uvid šta će potrošače zanimati naredne godine. Trendovi za 2019. godinu spadaju u sledeće kategorije:     

Putovanje     

Zdravlje i dobrobit     

Hobiji i interesovanja     

Proslave     

Hrana     

Dom     

Muški stil     

Ženski stil     

Lepota     

Deca i roditeljstvo

Alat Pinterest Trends brojaće i objediniti ključne reči koje korisnici najčešće pretražuju. Pinterest je virtuelni prikaz naših materijalnih želja i izuzetno je jednostavan za upotrebu. Pratimo trendove koji nas zaista zanimaju, a Pinterestu informacije pomažu u stvaranju realnije slike o tržištu. Novi alat je još uvek u fazi ispitivanja.

U vremenu kada sve deluje kao da nas razdvajaju, ove ideje predstavljaju ono što delimo zajedničko - od svakodnevne inspiracije do epskih snova koji će se ostvariti jednog dana.

M.L.

newsroom.pinterest.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group