Paramount Pictures je predstavio novi trejler za film "Babylon" sa Margo Robi i Bredom Pitom

Paramount Pictures je objavio potpuno novi trejler za film „Babylon“ Demijena Šazela.

Napisana od strane tvorca Opsesije i La La Landa, ova eksplozivna komedija-drama je originalna priča epskih razmera smeštena u Los Anđeles 1920-ih. Očekuju nas mnogi poznati glumci - na primer, Bred Pit, Margo Robi, Dijego Kalva, Džin Smart, Tobi Megvajer, Jovan Adepo i Li Jun Li. Oni će glumiti likove inspirisane stvarnim figurama iz tog doba, a mi ćemo pratiti njihov uspon i pad kako prelaze u novo doba u filmskoj industriji koje često karakteriše neobuzdani razvrat.

U novom trejleru gledaoci će videti priču o ekscesima, neobuzdanom uživanju u seksu, drogi i alkoholu. Priča prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda.

Baziran na novom trejleru, Babylon je upravo ona vrsta odiseje ispunjene kokainom i dramom koja je preterana i koju su kreatori obećali. Međutim, buduće remek-delo očigledno nije za svakoga. Film će trajati rekordnih 188 minuta. Kako će publika reagovati na film, postaće jasno tek po njegovom izlasku, čija će svetska premijera biti 23. decembra.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group