"Oslobodite Kristin Dejvis od kletve veštica koje su je pretvorile u ženu mačku“

Novo lice slatke „Šarlote” nije ostalo bez pažnje.

Prvi zvanični trejler dugoočekivanog ponovnog lansiranje američke TV serije „Seks i grad” je objavljen, a ljubitelji njujorške istorije sa nestrpljenjem iščekuju ponovni susret sa Keri, Šarlot i Mirandom, da bi konačno saznali kako su se odvijali njihovi životi.

Uprkos uzbuđenju izazvanom novim tizerom, usledilo je iznenađenje koje je mnogo više komentarisano od samog trejlera. Ovo je bio novi izgled Kristin Dejvis, koja po rečima njenih vernih obožavalaca izgleda gotovo „neprepoznatljivo“.

Slatka Šarlot je, po svemu sudeći, dobila „novo“ lice, nešto što se nije toliko dopalo gledaocima serije, koji su požurili da na društvenim mrežama podele zabrinutost da li je izgled 56-godišnje glumice posledica osrednje šminke ili možda nešto drugo. Konkretno, bilo je mnogo onih koji su tvrdili da je ovo "drugo" jednostavno rezultat neuspele plastične operacije.

Komentari poput "And just like that…Šarlot je dobila novo lice", "Šta je Šarlot uradila svom licu?" bile su samo neki koji su opisali frustracije publike zbog promena izgleda glumice.

Zvezda uspešne serije tvrdila je ranije tokom intervjua iz 2018. da nije želela da hirurški menja svoj izgled jer se „plašila igala, komplikacija, kao i činjenice da loš rezultat neće moći da promeni."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group