Netflix lansira svoje prve igre za pametne telefone

Koje igre će biti dostupne korisnicima?

Netflix je objavio svoje prve igrice za pametne telefone, od kojih su dve zasnovane na popularnoj seriji Stranger Things.

Popularna platforma svojim pretplatnicima nudi pet besplatnih igara na njihovim Android telefonima, a ovaj potez pokazuje da Netflix želi da uđe na tržište video igara.

Igre koje će u narednih nekoliko meseci biti dostupne širom sveta neće se naplaćivati korisnicima Netflix mobilne aplikacije, a uključuju tri osnovne kartaške igre, pri čemu su dve vezane za Stranger Things. 

Igre ne sadrže oglase niti promovišu druge aplikacije, za razliku od većine igara dostupnih na pametnim telefonima.

Kompanija je rekla: „Uzbuđeni smo što činimo prvi korak u pokretanju Netflix mobilnih igara širom sveta. Želimo da počnemo da gradimo biblioteku igara koja nudi za svakog ponešto. Iako je to samo početak dugog putovanja, uzbuđeni smo što možemo da ponudimo iskustvo igranja koje se izdvaja od onoga što je danas dostupno, ekskluzivne besplatne igre bez oglasa koje su jednostavno uključene u Netflix pretplatu.“

Igre su već dostupne na Android telefonima i tabletima širom sveta i to su: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Teeter Up, Card Blast.

Korisnici mogu da pristupe igrama preko aplikacije Netflix na svom mobilnom telefonu ili direktno iz Google Play prodavnice.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group