Ne, nije Kris Evans – ko je najseksepilniji muškarac 2021. godine?

Glumac nije odmah poverovao da je dobio takvu titulu.

Svake godine časopis People bira najseksepilnijeg muškarca na svetu. 2020. godine titulu je dobio američki glumac Majkl B. Džordan. Već se zna ko je ovoga puta dobio titulu. Spojler: poznajete ga zbog Marvel univerzuma.

Sigurno su mnogi razmišljali o Krisu Evansu, koji je igrao Kapetana Amerike. Njegovim mišićima je zaista teško odoleti, ali nisu bili dovoljni. U stvari, najseksepilniji muškarac 2021. godine je 52-godišnji glumac Pol Rad. Pol je poznat po filmovima "The 40 Year Old Virgin", "Clueless", "Knocked Up", "This Is 40", i kao dečko neodoljive Fibi, Majk u seriji "Prijatelji".

Čuvši tu vest, Pol nije poverovao. Rud veruje da još uvek ima toliko muškaraca na svetu koji zaslužuju da dobiju ovu titulu pre njega. Uprkos tome što mu je karijera u usponu, tvrdi da se najbolje oseća kod kuće sa suprugom i decom.

"Smatram sebe mužem i ocem. Kada ne radim, provodim vreme sa porodicom. I to je ono što najviše volim“, rekao je Rud za People i dodao da je prva osoba kojoj je rekao za novu titulu njegova supruga Džuli.

Pre njega su ovu laskavu titulu dobili Šon Koneri, Bred Pit, Tom Kruz, Mel Gibson, Džorž Kluni, Idris Elba, a prošle godine bio je to glumac Majkl B. Džordan.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group