Naomi Kembel želi da snimi biografski film i pronađe zvezdu u usponu za svoju ulogu

Naomi Kembel je spremna da svoj život prenese na veliko platno.

Legendarni supermodel želi da je u biografskom filmu o njenom životu i karijeri glumi zvezda u usponu. „Volela bih da to bude neko nepoznat i po mogućnosti iz južnog Londona. Uspela sam i želim da vidim uspeh sledeće generacije“, rekla je ona novinarima.

Iako model nije govorila o detaljima potencijalnog projekta, sigurno ima više nego dovoljno materijala za snimanja filma o njenom životu i brilijantnoj karijeri s obzirom da je britanska zvezda jedan od najistaknutijih i najtraženijih modela u poslednje četiri decenije.

Šetajući svetskim modnim pistama za vrhunske modne brendove, Naomi je takođe godinama krasila naslovnice brojnih časopisa. Međutim, manekenka ima i ne baš glamurozne priče koje takođe želi da podeli sa milionskom publikom. Na početku svoje karijere, Kembel se borila sa zavisnošću od droge, zbog čega je 1999. završila u klinici za rehabilitaciju. Naomi nikada nije bežala od priča o zavisnosti, izjavivši 2017:

„Nikada se nisam stidela zavisnosti od droge. Na kraju sam rekla da želim da odem, odlučila sam da potražim pomoć i otišla u centar za rehabilitaciju.“

Uspela je da povrati kontrolu nad svojom karijerom i postane ikona modne piste kakva je danas. Ipak, prošle godine manekenka je progovorila o velikoj žrtvi koju je morala da podnese da bi njena karijera bila uspešna.

„Rekla bih da je zaista teško da pronađete srodnu dušu koja vas razume. Zaista se osećate lepo ako vas gledaju kao jaku, znam da sam jaka, ali sam i osetljiva. Znam da u vezi moram da pravim kompromise“, rekla je ona u intervjuu.

Iako Naomi nikada nije našla dugogodišnjeg partnera, prošle godine je konačno postala mama. Nadamo se da će jednog dana osmišljeni film ugledati svetlost dana i da ćemo upoznati potpuno drugačiju stranu legendarne „crne mambe“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group