Najbolja zabava u svako doba dana

Leto je idealan period da se opustimo i zaboravimo na sve opterećujuće stvari.

Dok jedni vrše poslednje pripreme za odlazak na more, drugi prave planove za rasterećujući vikend u prirodi. Debela hladovina na obali reke, bliski prijatelji, hladno osvežavajuće piće i roštilj koji se primamljivo dimi, leto je doba koje svima nudi mnoštvo mogućnosti. I tako od odmora do odmora, od vikenda do vikenda. Ali, nameće se pitanje šta raditi sa ostatkom vremena?

Na žalost, retki su oni koji su u mogućstvu da celo leto provedu opuštajući se po čitav dan. Posao i druge obaveze nam ne dozvoljavaju da se udaljavamo daleko od doma. Nekoliko radnih sati, nabavka pri povratku i eto nas opet u sigurnosti doma. Samo, jedno je sigurnost, a nešto posve drugo dosada. Kako skratiti silno vreme koje provodimo među četiri poznata zida ili, još bolje, kako to vreme pretvoriti u nešto zabavno i dinamično?

Kada je Yettel nedavno pokrenuo Hipernet – uslugu brzog interneta putem najnaprednije tehnologije optičkih vlakana, digitalne televizije i fiksne telefonije – stvoren je najbolji centar za kućnu zabavu za celu porodicu. A kada se na to doda i Hipernet TV koja, uz tematski sortiran format, nudi i vrhunski sportski sadržaj na personalizovanom interfejsu nove generacije, mogućnosti postaju neograničene.

Pre svega, kanali Arena Sport i Eurosport su sastavni deo Hipernet TV paketa, a to znači samo jedno – najbolji sportski sadržaj dostupan 24/7. Pratite fudbalske utakmice svih pet najjačih liga, uključujući i super-zabavnu englesku Premijer ligu koju od nove sezone zvanično prenosi Arena Sport. Tu su, takođe, i Super Liga Srbije, Liga šampiona i Liga konferencija, kao i prenosi NBA i ABA košarkaških utakmica. A uz Eurosport zabava je zagarantovana za sve ljubitelje biciklizma, teniskih Grand Slam turnira, zimskih sportova i mnogima nezaobilaznih Olimpijskih igara.

Uz sve to, Yettel vam nudi Hipernet TV i kao poseban servis, koji možete gledati odvojeno. Jedini preduslov je da korisnik ima internet konekciju. Dakle, možete zadržati usluge vašeg dosadašnjeg operatera, uz poseban kuriozitet gledanja Hipernet TV sportskog programa.

Nova uzbudljiva dešavanja na sportskim terenima samo što nisu počela, a uz sjajan izbor koji vam nudi Hipernet TV najbolja kućna zabava je zagarantovana – barem do nekog sledećeg piknika.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group