Morgan Friman u pregovorima za glavnu ulogu u spin-off seriji „Lusy“

Oskarovac Morgan Friman (85) je u pregovorima da se pridruži glumačkoj ekipi u spin-offu televizijske serije naučnofantastičnog filma „Lusy“ iz 2014.

Detalji zapleta se trenutno čuvaju u tajnosti, ali se očekuje da će se nastaviti sa pričom koja se završila na kraju filma koji je zaradio 460 miliona dolara. EuropaCorp i Village Roadshow su partneri u razvoju i produkciji serije, prema izveštajima medija.

U filmu je Johansonova glumila ženu koja je, nakon što je uzela lek, stekla psihokinetičke moći i veštine. Očekuje se da će Friman ponoviti svoju ulogu iz filma, glumeći profesora Normana, mentora Lusi. Film je bio iznenađujući pogodak kod publike i doživeo je uspeh bez presedana koji je doveo do toga da je postao francuski film sa najvećom zaradom u istoriji i za samo nekoliko dana od premijere zaradio spektakularnih 44 miliona dolara.

Friman je bio deo glumačke ekipe i kaže da će moći da ponovi svoju ulogu profesora Normana u spin-off seriji. EuropaCorp je osnovao Beson, a pošto je završio sa svojom matičnom kompanijom Vine Alternative Investments, fokusirao se na snimanje više filmova iz ranije uspešnih franšiza. Beson je uspešni francuski filmski reditelj, pisac i producent čije najpoznatije delo uključuje Leon: Profesionalac, Peti element, Nikita i Valerijan i grad hiljadu planeta. Bio je nominovan za nagradu Cezar za Leona, u kojem su glumili Žan Reno i mlada Natali Portman, a usredsređen je na profesionalnog ubicu koji obučava dvanaestogodišnju devojčicu kako da postane ubica.

Dodatne informacije o Lucy spinoff-u tek treba da budu dostupne, ali radujemo se novom filmskom ostvarenju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group