Magazin People proglasio Krisa Evansa za najseksepilnijeg muškarca na svetu

Sam glumac je na novi status reagovao sa dužnom skromnošću, ali je rekao da bi njegova majka definitivno bila ponosna na njega.

Glumac Kris Evans stekao je novu supermoć 2022. Magazin People odlučio je da mu dodeli titulu „Najseksepilnijeg muškarca na svetu“, a mnogi će se složiti sa izborom novinara! U ponedeljak uveče, publikacija je objavila svetu da je Evans vlasnik ove željne titule i odgovarajuće naslovnice. Slučajnost ili ne, uzeo je krunu prošlogodišnjem šampionu i svom kolegi iz Osvetnika, Polu Radu. Međutim, novi pobednik se već šali kako će ga prijatelji zadirkivati zbog nove titule, dok će njegova majka imati novi razlog za ponos.

„U stvari, to će biti samo izgovor za maltretiranje. Moja mama će biti tako srećna. Ponosna je na sve što radim, ali se može pohvaliti ovim“, priznao je glumac. Mama Liza je već dala svoj komentar - i uopšte nije iznenađena što je njen zgodni sin prepoznat kao najseksepilniji zgodni muškarac na svetu. Međutim, Kris se oseća više nezgodno nego samouvereno, ali će ceo život ceniti ovu titulu.

„Teško je davati intervjue o tome. Čini se kao čudan oblik skromnog hvalisanja. To je nešto na šta mogu da se osvrnem kada budem star i mlohav i kažem: Sećam se tog vremena...“ nasmejao se glumac.

Rodom iz Masačusetsa, Kris ide stopama filmskih zvezda kao što su Rud, Rejnolds i Kris Hemsvort. Druga značajna imena na listi zgodnih momaka su Majkl B. Džordan, Džon Ledžend, Dvejn Džonson, Idris Elba, Adam Lavin, Ričard Gir i Dejvid Bekam.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group