Lips don't lie: šta vaše usne otkrivaju o vama?

Autorka knjige „The Wisdom of Your Face“ i stručnjak za izraze lica, Džejn Haner, tvrdi da su sva naša izdanja povezana sa raznim aspektima naše ličnosti…

Ali, oblik usana može otkriti na koji se način odnosimo prema porodici, prijateljima i ljudima iz našeg okruženja. Otkrijte koji ste vi tip!

Prosečne usne

Osobe čije usne nisu niti pune niti tanke, već neke prosečne srednje velične i bez neke posebne definicije, odnosno kupidonovog luka, nisu zahtevne, uživaju u samoći i nisu sklone preteranom dramatizovanju.

Pune usne

Prirodno pune usne, kao one kakve ima Anđelina Džoli, obično imaju empatične osobe koje cene svoje veze, teže da se ostvare u ulozi roditelja i tuđe potrebe uvek stavljaju ispred svojih. Ako su usne pune, ali sitne i okrugle, reč je osobama koje će svoje potrebe staviti na prvo mesto. Kada dobiju pažnju koja im je potrebna, njihove potrebe tada idu u drugi plan.

Tanke usne

Osobe koje imaju tanke usne se teško opuštaju kada su u vezi i radije su same. To nikako ne znači da su njihove veze unapred određene na propast, već znači da one u vezi moraju imati vreme i prostor samo za sebe. Neke osobe sa ovim tipom usana mogu imati problem ukoliko njihova veza postane ozbiljna.

Usne pune u srednjem delu

Nisu sve usne tanke ili pune, one mogu biti punije na sredini, i tanje na krajevima. Ova autorka knjige je opisala takve osobe kao samoljubive, temperamentne i dramatične.

Korekcija usana

Usne sa kojima smo rođeni, nisu jedina definicija našeg karaktera. Osobe koje su promenile izgled svojih usana su najčešće veoma zahtevne, sebične i emotivno nestabilne. Ako ima povećanu donju usnu, to znači da traži zadovoljstvo u životu i partnera koji će je zabaviti, dok povećana gornja usna predstavlja osobu koja želi da zadovolji svog partnera koliko i samu sebe.

Definisane usne

Osobe koje imaju oblik usana poput Rijane, mogu biti veoma vešte u komunikaciji, ali to često dovodi do situacija u kojima im je jezik brži od pameti, što ih često dovodi u nevolju.

Nedefinisane usne

Osobe koje imaju usne poput Džulije Roberts su veoma odgovorne, i često rešavaju problem koji se njih ne tiču. Nedostaje im razumevanje emotivnih granica. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group