Krenite u obilazak impresivne vile legendarnog Seana Conneryja na jugu Francuske

Luksuzna kuća u kojoj je snimljen film "Never Say Never Again"

Niko ne može zaboraviti Sean Conneryja, koji je bio jedan od najtalentovanijih glumaca u poslednjih 50 godina. Pamtimo ga po ulozi Jamesa Bonda koji je postao „najseksi čovek veka“. Pametan, šarmantan, talentovan i vrlo dinamičan, Connery, koji je preminuo oktobra prošle godine, imao je iste karakteristike kao i 007 - činjenica koja ga je učinila toliko popularnim u javnosti i pomogla mu da se istakne.

Poznati glumac imao je svoje domove u Engleskoj, Španiji, Francuskoj i na Bahamima. Među ovim luksuznim i pristupačnim kućama nalazi se vrlo impresivna vila na jugu Francuske, koju čak i sada lokalno stanovništvo naziva „kućom Jamesa Bonda“. Imanje je prodato pre nekoliko godina za 33,87 miliona, ali vredi ga istražiti, otkrivajući čak i iz fotografija glamur kojim odiše, kao tada tokom snimanja legendarnog filma  "Never Say Never Again"

Reč je o staroj, kamenoj kući sa koje se pruža pogled na more. Klasična kuća francuske arhitekture 1920-ih sa pet nivoa, liftom i terasom se izdvaja svojom lepotom, ali i osećajem luksuza kojim odiše i čini se kao da je preuzeta iz prošlih vekova.

Prelepo i bujno spoljno okruženje, koje izgleda kao da je nastalo direktno iz bajke, jedno je od mesta na kojima je i sam Connery uživao provodeći svoje slobodno vreme, u periodima u kojima je živeo u ovoj kući.

Što se tiče enterijera kuće, isti luksuz ima vodeću ulogu, čak i danas kada su učinjene neke promene. Svetli prostori, vintage linije u dizajnu koje svedoče o deceniji izgradnje kuće i klasični moderni detalji, neki su od elemenata koji čine celu scenu.

Sada je porodica koja živi u kući izgradila sopstvenu teretanu u kombinaciji sa ostalim životnim prostorima, ali i spavaćim sobama. Okruženje koje okuplja elemente prošlosti zajedno sa modernim izgledom dizajna, ali i udobnošću koju svako može imati, funkcioniše kao savršen izvor inspiracije, evocirajući uspomene iz prošlosti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group