Kim Katral se vraća svojoj ulozi Samante Džouns

Samo za jednu noć, univerzum „Seks i grad“ će ponovo postati ceo.

Kim Katral će ponoviti svoju kultnu ulogu Samante Džouns u finalu druge sezone serije „And Just Like That“.

Nažalost, pojavljivanje Kim Katral u ulozi Samante još ne znači povratak lika u serijalu. Kim će se pojaviti u samo jednoj sceni, a prema izvorima iz kompanije HBO Max, glumica je snimila svoju scenu 22. marta u Njujorku bez susreta ili razgovora sa zvezdama serije, uključujući Saru Džesiku Parker i Majkla Patrika Kinga.

U sceni, Samanta, koja se preselila u London po scenariju prve sezone, razgovaraće telefonom sa Keri Bredšo. U prvoj sezoni serije Keri je komunicirala sa Samantom putem SMS poruka, a u finalu su odlučile da se vide kako bi se pomirile. Zanimljivo je da je čuvena kostimografkinja serije „Seks i grad“ Patriša Fild, koja nije radila na serijalu „And Just Like That“, obukla Kim Katral za svoju scenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max (@streamonmax)

Ipak, Samantin povratak u bilo kom obliku sigurno će oduševiti obožavaoce serije „Seks i grad“, koja je trajala šest sezona od 1998. do 2004. i dovela do dva filma.

U 2016, Katral je javno objavila da je završila sa igranjem Samante kada je osetila da scenario za predloženi treći film nije u skladu sa njenim likom. Njena odluka da se povuče iz uloge Samante dovela je do javne svađe sa Sarom Džesikom Parker. Kada su King i Parker ponovo lansirali "Seks i grad" kao novu seriju, Kim nije ponuđeno da ponovi svoju ulogu.

Tokom prošle godine na konferenciji za novinare, Sara i King su rekli da ne mogu da zamisle scenario u kojem bi Kim Katral ponovo igrala Samantu, ali dok su prošle zime u Njujorku snimali drugu sezonu serije „And Just Like That“, Kejsi Blojs predsednik i izvršni direktor HBO Max kompanije, zamolio je Katral da ponovo obuje štikle kao Samanta, a ona je rekla "Da".

Druga sezona „And Just Like That“  premijerno će biti prikazana 22. juna, a scena sa Samantom neće biti emitovana do avgusta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group