Keri ljubi muškarca na setu, ali on nije Mr. Big: priča o ljubavi (za sada) bez srećnog kraja

Fotografija sa seta novih epizoda serije Seks i grad, „And Just Like That“, otkriva da će Keri poljubiti drugog muškarca. Šta se desilo Mr. Bigu? Ali iznad svega, šta Keri zaista želi?

Cipele, Njujork i prijatelji na stranu, Keri Bredšo uvek je imala samo jednu ljubav: gospodina Zverku. Taj uspešan čovek, tako nedostižan, bio je njena prava opsesija od trenutka kada je, slučajno, srela njegov pogled u ogromnom i bučnom Menhetnu.

Od tada smo svedoci neprekidnih sentimentalnih uspona i padova, neprekidnih lomova i iracionalnih vraćanja. Keri je sve to izdržala: njegovu potpunu emocionalnu nedostupnost, njegov strah od posvećenosti, sebičnost, njegov nedostatak jasnoće i njegov pesimizam u ljubavi. Uvek ga je jurila, davala ultimatume, koje on nikada nije ispunio, a na koje je čak jednom reagovao oženivši se, iznenada, mladom 26-godišnjom manekenkom posle samo pet meseci zabavljanja.

Ali Keri nikada nije prestala da misli na njega, čak ni kada je otišla od njega. Kasnije se odrekla i svoje prve i jedine čiste ljubavi, one sa Ejdenom, momkom koji je veoma zaljubljen u nju. Keri je više volela da se, na žalost vrati na taj sada apsurdni zamah fantomskih osećanja, kao da je gospodin Big prava zavisnost od koje je nemoguće pobeći. Finale sezone ih je ponovo prikazalo kao protagoniste sentimentalne borbe između onoga što je ispravno i pogrešno.

Keri je u Parizu sa svojom novim ljubavnikom, proslavljenim umetnikom Aleksandrom Petrovskim. Gospodin Zverka, sada zreo i konačno svestan svojih osećanja prema Keri, vraća se u njen život, opet u pogrešno vreme, ona ga gura nazad, ali onda ne može da mu ne trči u zagrljaj. Scena se zatvara, sugerišući da njih dvoje više nikada neće napustiti jedno drugo. Šteta je samo što će u filmu koji prati TV seriju Sex and the City, gospodin Big ostaviti pred oltarom zbog čega će upasti u veliku depresiju iz koje će izaći tek na kraju filma, kada je odlučila da mu oprosti po ko zna koji put.

U drugom filmu, kada se čini da je konačno uspostavila vezu sa sadašnjim mužem, Keri deluje nesrećno, i tokom putovanja sa prijateljicama u Abu Dabi, ona ga vara, ljubeći bivšeg Ejdena. I ako ste mislili da je taj prsten od crnog dijamanta, koji joj Big daje u poslednjoj sceni filma, da bi je podsetio na udaju, rešio svaki mogući problem para, varate se.

Serija Seks i grad, „And Just Like That“, ponovo okuplja glavne protagonoste. Međutim, snimak „ukraden“ sa seta pokazuje, na našu žalost, Keri u zagrljaju drugog muškarca, kako ga ljubi. Nakon šest sezona TV serije i dva filma, tokom kojih nije uradila ništa osim što je žudela za svojim gospodinom Bigom (i mi sa njom), Keri se vratila na svoje, možda žrtvom svog beskrajnog nestrpljenja i nezadovoljstva.

Da bismo saznali ko je tajnoviti muškarac koga tumači Džoni Teni i kako se odvija priča Keri i Zverke, ipak ćemo morati da sačekamo do 10. decembra kada će se na platformi HBO Max premijerno emitovati 10 epizoda spinofa serije Seks i grad.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group