Kapetan je ovde! Džoni Dep će se vratiti kao Džek Sperou

Dok se detalji novog dela franšize čuvaju u tajnosti, u glumačkoj ekipi se pojavilo poznato ime.

Nakon brojnih peticija i hiljade ogorčenih komentara, fanovi Džeka Speroua mogu da se raduju jer se neuporedivi izvođač legendarne uloge vraća na brod. Izdanje Sun potvrdilo je prijatne glasine prema kojima se ime holivudskog glumca pojavljuje na listi buduće glumačke ekipe. Upravo njemu je poslat poziv da što pre učestvuje u snimanju sledećeg dela franšize, nazvane "Dan na moru".

Naravno, skandalozna sudska prošlost ostavila je trag u Depovoj karijeri, ali on je spreman da se seti prošlosti u ulozi sarkastičnog kapetana. Iako je projekat u razvoju, izbor producenta je već odlučen: Brus Hendriks, koji je radio na prva tri filma, ponovo će učestovovati u velikom projektu.

Međutim, ne treba se radovati pre vremena, jer su u ovom trenutku informacije veoma kontradiktorne. Neki strani mediji su demantovali ove spekulacije, rekavši da su informacije o povratku lažne. Od 2018. sam Disney ne podržava Depa u pravnim debatama, iako su se pojavile vesti da su ponudili Depu 301 milion dolara da se vrati kao kultni Kapetan Džek Sperou.

Podsetimo da je Dep napustio franšizu 2018. godine pošto je glumio u pet delova, a “Pirati sa Kariba” su za to vreme postigli veliki uspeh na blagajnama, postavši jedan od najprofitabilnijih filmova svih vremena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group