Kako vam hvatač snova može pomoći da se otarasite negativnih misli i bolje zaspite

U savremenom svetu čovek ponekad (a možda i uvek) žrtvuje dragocene sate sna u korist posla.

Takva odluka ne prolazi nezapaženo: bioritmovi su poremećeni, postoji rizik od stresa i depresije, raspoloženje se pogoršava i uobičajene aktivnosti postaju nepodnošljivo dosadne. O tome kako uspostaviti obrazac spavanja i osloboditi se negativnosti govorimo u nastavku.

Nema boljeg osećaja kada se ujutru probudite dobro raspoloženi, puni energije i spremni da osvojite „sve vrhove“. Međutim, zbog povećanog stresa, anksioznosti i negativnih emocija, nije uvek moguće dovoljno spavati. Pored toga, takvo potišteno stanje može izazvati noćne more koje oduzimaju dragocene sate sna. Možete se zaštititi od bolnih snova uz pomoć hvatača snova.

Od davnina, hvatač snova se smatra talismanom, ljudi su verovali (i veruju) u njegovu magičnu moć, koja je u stanju da zaštiti čoveka od neprijatnih snova, čineći tako kvalitetan san, a jutro i dan produktivnim.

Prvi hvatač snova pojavio se među Indijancima u Severnoj Americi, a slična amajlija se može naći u tradicijama naroda Severa, Sibira i Azije. Osnova za hvatač snova je okrugla drvena podloga, njena sredina je utkana nitima u koje se zapliću loši snovi. U samoj sredini je ostavljena rupa kroz koju su dostupni samo dobri snovi.

Gde postaviti amajliju?

Preporučuje se da se hvatač snova postavi iznad uzglavlja kreveta. Ali čak i tada amajlija možda neće raditi. U ovom slučaju, najverovatnije, pun je negativnosti, treba ga izneti napolje i zakačiti na suncu, a vetar i sunce će očistiti svu negativnu energiju.

Ponekad se hvatač snova postavlja u hodnik i kao pravi talisman preuzima negativnu energiju gostiju na sebe. Dešava se da se hvatač snova iznenada pokvari - to znači da je primio energetski udarac. U ovom slučaju, amajliju treba spaliti i kupiti novu.

Kupiti ili napraviti sami?

Hvatač snova preuzima energiju onoga ko ga je stvorio. Ali nije neophodno da sami napraviti svoj talisman. Pre kupovine uzmite hvatač snova u ruke i pokušajte da osetite kakvu energiju dobijate, ako je pozitivna, onda ste napravili pravi izbor. Ako amajlija iritira i odbija, nemojte je kupovati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group