„I Wanna Dance With Somebody“: Objavljen je prvi trejler za film o životu Vitni Hjuston

Objavljen je prvi trejler filma „I Wanna Dance With Somebody“ o životu legendarne umetnice Vitni Hjuston.

Naomi Aki glumi legendarnu pevačicu od njenih ranih do njenih slavnih dana u muzičkoj industriji. Njoj se pridružuju Ešton Sanders koji igra Bobija Brauna, zatim se u filmu pojavljuje Stenli Tuči kao Klajv Dejvis, Klark Piters kao njen otac Džon Hjuston i Tamara Tuni koja glumi majku zvezde neverovatnog glasa, Sisi Hjuston.

U trejleru koji je objavio Sony, novi film je portret žene kompleksnog karaktera koja je postala poznata po neverovatnom vokalu. Radnja filma počinje kada je Vitni još bila član crkvenog hora u Nju Džerziju, a završava se vremenom kada je postala najkomercijalnija nagrađivana umetnica.

Kejsi Lemons režira film, dok je scenario montirao Entoni Makarten, takođe poznat po svom radu u filmu „Boemska rapsodija“.

„I Wanna Dance With Somebody“ koji je dobio naziv po istoimenom hitu pevačice iz 1987. godine, biće prikazan u bioskopima 23. decembra 2022. Trejler filma, pogledajte u nastavku! 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group