Evo šta pozicija mladeža na vašem telu govori o vama!

Setite se samo Merilin Monro i njenog prepoznatljivog mladeža. Kineska astrologija kaže da baš takav mladež i na tom mestu ukazuje na potencijalne nesreće u životu.

Kineska astrologija madežima izuzetno daje na važnosti. Položaj mladeža na licu i telu govori mnogo toga o našem zdravlju, ličnosti pa i budućnosti. Sajmon Vong proteklih 30 godina proveo je u proučavanju astorlogije, a napravio je i "kratki vodič za mladeže"...

Čelo

Mladež na sred čela, upućuje na lošu komunikaciju s autoritetima, bilo da su to vaši roditelji ili nadređeni. Mladež na jednoj strani glave ukazuje da ste osoba koja je odlučna i puna energije.

Obrve

Mladež ispod obrve znak je za odlično zdravlje. Ako je skriven među obrvama, smatra se da je se radi o nečemu posebnom, kao skrivenom blagu. Mladež iznad obrve poput onog kod Anđeline Džoli, ukazuje da celog života nećete morati da brinete za svoju finansijsku situaciju. Novac će se bukvalno lepiti za vas. 

Kapci

Mladež na očnom kapku ukazuje na nesređene porodične odnose, ali i čest nedostatak novca. Mladež ispod oka znak je preterane osećajnosti. 

Obrazi

Mladež na obrazu predznak je za usamljenost. Ako ga pronađete tamo, to znači da ćete imati problema u osnivanju porodice. Ako se mladež nalazi blizu pregiba na licu koji nastaju kad se nasmešite, kao što ih na primer imaju Merilin Monro i Mihael Šumaher, mogu da nagovijeste potencijalnu nesreću u životu.

Uši

U kineskoj astrologiji uši predstavljaju karakter osobe, pa tako mladež na ušnoj resici znači da je osoba dobrog karaktera, ličnosti i da će imati odličan ugled. Mladež unutar uha znak je dugog života, a onaj na vrhu uha simbol je inteligencije. Ako imate mladeže na oba uha, bićete uticajna osoba koja će uživati u ugodnom životu.

Nos

Mladež na rubu nosa predstavlja nestabilnost i ukazuje na to da dolaze problemi. Mladež po sred nosa ometa protok či energije koja teče kako dišemo pa isto upućuje na probleme, ali i težak rad jer rad stabilizuje protok energije. Mladeži koji su izrasli uz nos, pored nozdrva ili su skriveni, upućuju da je reč o osobi koja je dobra s novcem, posebno oko čuvanja bankovnog računa.

Brada

Osoba koja ima mladež na bradi tvrdoglava je i odlučna, što može da rezultira i uspehom i neuspehom. Mladež na bradi može da znači i potrebu za putovanjima ili promenama.

Usne

Osoba koja ima mladež u uglu gornje usne uživa u dobroj hrani, velikodušna je i cijeni lepe stvari. Mladež na donjoj usni znači da će vam deca biti uspešna.

Vrat

Vrat u kineskoj astrologiji znači vezu između glave i tela pa mladež na vratu prekida tok te energije i može da znači razočaranje. Mladež posred vrata ukazuje na osobu divlje ličnosti koja bi mogla svojoj porodici da prouzrokuje mnogo patnje.

Ruke

Madež ispod lakta ukazuje na saosećajnost, a onaj između ramena i lakta da se na tu osobu novac lepi.

Prsa

Prsa simbolizuju moć pa madež na tom delu tela znači da ćete da se popnete visoko na društvenoj lestvici ili da ćete ostvariti uspešnu karijeru i da ćete  biti priznati zbog svoga rada.

Stomak

Što je mladež blize sredini stomaka, to vas više uspeha čeka u životu.

Šake

Mladež na području šake ukazuje na osobu s mnogo talenata koja može da zaradi novac kao od šale.

Leđa

Mladeži na leđima ukazuju na teret koji ćete nositi u životu. Radićete teško i naporno, a to znači i da ćete doći do uspeha, samo što će put duže trajati.

Noge

Mladež na bedrima znak je osobe koja je izražene seksualnosti i koja je hrabra. Kada je na potkolenici mladež može da ukaže na probleme vezane uz sportsku aktivnost.

Osobe koje imaju mladeže po kolenima imaće i novac.

Grudi

Mladež na grudima znači da ćete biti dobra majka i da ćete pronaći moćno mesto za sebe u društvu zbog toga. U kineskoj astrologiji uspeh dece povećava snagu i reputaciju njihove majke. Mladež na bradavici znak je da će vaša deca biti odlična u svom poslu i i da će ih pratiti sreća u životu, zdravlju, ljubavi...

Stopalo

Mladež na stopalu znači da imate sve predispozicije za dobrog vođu.

Zadnjica

Obilje hrane i zdravlja, dobra reputacija velikodušnost i želja za pomaganjem drugima obeležja su osobe koja mladež ima na guzi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group