Elton Džon i Britni Spirs su konačno objavili zajedničku numeru "Hold Me Closer"

Elton Džon i Britni Spirs predstavili su rezultat zajedničkog rada i objavili duet već kultne pesme muzičara Tiny Dancer.

Dugo očekivano izdanje, koje je u petak dospelo na prvo mesto na muzičkim platformama, oduševilo je fanove Britni Spirs koja se posle šest godina vraća na muzičku scenu. Ova značajna saradnja je već pohvaljena, od strane brojnih fanova i bliskih saradnika, uključujući i advokata zvezde, Metjua Rozengarta.

„Nakon što smo naporno radili da se rešimo njenog oca staratelja, bombardovan sam pitanjima šta će Britni sledeće uraditi. Moj odgovor je bio jednostavan: „Prvi put u 13 godina, to zavisi od jedne osobe i samo jedne osobe: Britni. Niko ne treba da se čudi što je njen prvi pokušaj već bio tako uspešan. Kao što sam već rekao, Britni je brilijantna umetnica i legendarna ličnost. Prošla je kroz mnogo toga. Bez obzira šta odluči da uradi sledeće, ako ništa drugo, veoma sam ponosan na nju“, rekao je Rozengart.

Podsetimo se da je Hold Me Closer prvi zvanični singl Britni Spirs od Slumber Party koji je uvršten na njen album Glory iz 2016. Što se tiče originalne verzije pesme, otvorila je album Džona Madmana iz 1971. Across the Water i objavljena je kao singl sledeće godine. Iako numera nije bila veliki komercijalni uspeh i dostigla je samo 41. mesto na Billboard Hot 100, šestominutna klavirska balada postala je glavna tema na koncertima Eltona Džona dugi niz godina. Takođe je uvrštena na listu "500 najboljih pesama svih vremena" prema časopisu Rolling Stone i zauzela je sigurno 47. mesto.

„To je bila Eltonova ideja, a Britni je njegov veliki fan. Džonov tim je ovu pesmu već nazvao pesmom leta“, rekao je jedan insajder još u proleće. Britni je u sredu bila iskrena o tome da se osećala "prilično uzbuđeno" uoči objavljivanja svoje nove pesme. "Sjajno je što pevam sa jednim od najpoznatijih muškaraca našeg vremena... To je velika stvar za mene!!!", napisala je ona na društvenim mrežama.

Iako je karijera pevačice ponovo pokrenuta 2019. godine, ona nastavlja da nagoveštava njen solidan povratak pop industriji. Nadamo se da će ova staza biti odličan početak i da ćemo u budućnosti videti još mnogo sjajnih projekata.

U nastavku poslušajte novi hit Britni Spirs!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group