Džared Leto će igrati Karla Lagerfelda u biografskom filmu o čuvenom dizajneru

Nakon uloge Paola Gučija, Džared Leto je odlučio da nastavi da glumi kultne ljude iz modne industrije i već sada planira ulogu Karla Lagerfelda u prvom biografskom filmu o pokojnom dizajneru, koji je odobrio čak i brend slavne modne legende...

Oskarovac i Ema Ludbruk produciraju film preko svoje kompanije Paradox, dok će tri Lagerfeldova poverenika, Paolo Rigi i Karolin Lebar, kao i bivši lični asistent Sebastijen Žondo, savetovati kreatore biografskog filma. Detalji radnje se za sada čuvaju u tajnosti, ali Leto i njegove kolege su podelili da će filmska adaptacija pratiti ključne trenutke u životu Karla Lagerfelda, ispričane iz nepredvidive tačke gledišta.

„Imamo mnogo veza koje treba istražiti. Karlova karijera trajala je više od 50 godina, tako da je i lično i profesionalno bio blizak sa mnogim ljudima. Mogu reći da ćemo se fokusirati na ključne odnose koji prenose različite faze njegovog života“, rekao je Leto u intervjuu.

Vest je usledila nakon nedavne objave da će MET GALA 2023 biti inspirisan Karlom Lagerfeldom. Do sada, produkcijski tim se sprema da prikaže mnoge Chanel komade koje je obezbedio kustos Endrju Bolton. Što se tiče buduće izložbe Line Of Beauty, ona će uključivati i unikatne radove kreativnog direktora za Balmain, Patou, Chloe i Fendi. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group