Da li je Rajan Gosling savršen Ken kakvog zaslužuje „Barbi“ Margo Robi?

Greta Gerving snima biografski film o Barbi lutki.

Glavnu ulogu u neobičnom biografskom filmu preuzela je Ejmi Šumer, koja je morala da napusti projekat zbog nedoslednosti u rasporedu. Pričalo se i da će En Hatavej igrati legendarnu lutku, ali početkom 2019. godine, Margo Robi je objavila da će ta uloga zapravo pripasti njoj.

"Priča je mnogo dublja i zanimljivija nego što se čini", rekla je Robi o svojoj ulozi. „Ljudi obično čuju ime „Barbi” i pomisle, znam kakav će biti ovaj film, „i onda čuju da Greta Gervig piše i režira scenario, pa se predomisle".

Do sada, detalji o zapletu filma nisu otkriveni, ali pouzdano se zna da će film biti usredsređen na život lutke. Živela je u Barbilendu, ali je „prognana jer nije bila dovoljno savršena i otišla je da traži avanturu u stvarnom svetu“.

Prema najnovijim vestima u medijima, Rajan Gosling je glavni kandidat za ulogu Kena - stalnog partnera Barbi.

Mattel je prvi put predstavio Kena 1961. godine, a tokom proteklih 60 godina objavljeno je nekoliko desetina različitih verzija lutke. Na sajtu Barbie se predstavio kao „predan, pun podrške, saosećajan“ momak koji je Barbi upoznao „na snimanju njihove prve zajedničke TV reklame“.

Očekuje se da snimanje filma počne 2022. godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group