Barbie: Pogledajte prvi zvanični trejler za dugo očekivani film

Od trenutka kada je postalo poznato da će glavne uloge u filmu „Barbie“ tumačiti Margo Robi i Rajan Gosling, komentari su bili brojni i veoma različiti.

Nakon što je tizer izazvao brojne diskusije, prvi zvanični trejler za film Barbie Grete Gervig već je trending tema na društvenim mrežama. Mnogi su Rajana Goslinga okarakterisali kao glumca kome uloga Kena ne pristaje, dok su verovali da projekat neće imati veliki uspeh.

Sama Margo Robi, koja takođe učestvuje u produkciji filma, jasno je dala do znanja da je to projekat koji je dugo želela da radi i da polaže velike nade u novi film. „Ova uloga, kao i produkcija filma, za mene je velika čast. Mislim da će imati pozitivan uticaj, ne samo na decu, već i na publiku širom sveta“, rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Do sada se nije znalo mnogo o zapletu filma i svi smo čekali trejler i tizere da saznamo više. Pre nekoliko sati izašao je prvi zvanični trejler filma koji je rešio mnoga naša pitanja.

Barbi živi bezbrižnim životom kada je oterana u „stvarni svet“ gde je prati njen verni prijatelj Ken i primorani su da se bore sa poteškoćama otkako više nisu samo lutke. Na sastanku Barbi kompanije za igračke, Vil Farel, koji igra generalnog direktora, ljutito kaže da će, ako se sazna da je Barbi u njihovoj sredini, to biti "katastrofa", što će rezultirati početak neverovatne potere za protagonistima.

„Ljudi imaju kraj. Ideje žive zauvek“, kaže žena kada upozna Barbie u parku pred kraj trejlera.

Film, u režiji Grete Gervig, biće pušten u bioskope 20. jula.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group