Back to black: Uskoro stiže film o Ejmi Vajnhaus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire Spain (@esquirees)

Film „Back to Black. Historia Amy Winehouse” premijerno će biti prikazan 12. aprila 2024. godine.

Reč je biografskom filmu koji prikazuje život pevačice koja je preminula 2011. godine. Šta možemo očekivati od filma?

"Back to Black“, u znak sećanja na jednu od najpoznatijih zvezda 21. veka, priča neobičnu priču o Ejmi Vajnhaus. Slikajući živopisnu sliku ulica Kamdena koje je nazvala domom i hroniku borbi svetski poznate ličnosti, ovaj film slavi Ejminu umetnost, duhovitost i poštenje, kao i njen pokušaj da razume svoje demone.

Beskompromisan pogled na modernu slavnu ličnost i priznanje talentu koji se pojavljuje jednom u generaciji kao što je Ejmi svakako bila. Glavna uloga poverena je Marisi Abeli, a reditelj je bio Sem Tejlor-Džonson, koji je režirao, između ostalih, „Pedeset nijansi sive” i „Džona Lenona”. — „Back to Black“ nastao je u saradnji sa naslednicima Ejmi Vajnhaus i priča priču o celokupnom umetničkom nasleđu umetnice i njenom krivudavom putu do slave.

Ejmi Vajnhaus je britanska pevačica koja je kombinovala R&B i soul muziku, kompozitorka, tekstopisac i dobitnica 5 Gremi nagrada.

Njen zaštitni znak je bio dubok, ekspresivan vokal i sopstveni tekstovi pesama koji se odnose na njena lična iskustva. Gomilu obožavatelja stekla je pisanjem pesama koje su proizašle iz njenih životnih situacija i sa kojima se iskreno poistovetila, što ju je učinilo autentičnom umetnicom, posebno privlačnom mladoj generaciji.

Boreći se sa problemima mentalnog zdravlja i zavisnosti od opijata, umrla je u 27. godini u svom domu u Londonu od posledica trovanja alkoholom, čime se pridružila takozvanom Klubu 27.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMDb (@imdb)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group