Australijski zgodni vatrogasci nikada nisu izgledali bolje, a sve u cilju da pomognu ugroženim životinjama

Nastavljajući svoju tradiciju, australijski vatrogasci objavljuju dobrotvorni kalendar za 2022. za pomoć ugroženim životinjama.

Kalendar australijskih vatrogasaca već 29. godina važi za jedan od najpoželjnijih, s obzirom na to da poziraju samo najzgodniji i najlepši muškarci, koji štite ovu državu od požara.

Australijski kalendar sa zgodnim vatrogascima je predstavljen u šest izdanja: kao i uvek, biće u ponudi svima omiljene mačke, psi, konji, ježevi... Ali da bi još malo zagrejali atmosferu po prvi put ikada, postoji kalendar Summer Edition sa vatrogascima koji uživaju na plažama i zabavljaju se na suncu. Sav prihod od prodaje kalendara biće doniran u humanitarne svrhe.

Sa tako dugom istorijom podrške važnim ciljevima u Australiji, vatrogasci misle da je vreme da se ova humanitarna akcija proširi i na brojne druge zemlje.

Dakle, Australian Firefighters Calendar se udružuje sa poznatom organizacijom sa sedištem u SAD, Greater Good Charities, a prodaja ovogodišnjeg kalendara će podržati Greater Good Charities Rescue Rebuild program, koji pomaže u renoviranju skloništa za životinje, skloništa za ljude koji su doživeli nasilje u porodici i skloništa za beskućnike koji će pomagati zlostavljanim kućnim ljubimcima.

„Veoma smo uzbuđeni što smo partneri sa Australian Firefighters Calendar, mi smo već godinama veliki fanovi njihovog rada i podržavamo ih preko naših društvenih mreža“, rekla je Lesli Kejv, direktorka partnerstava u Greater Good Charities. „Ovo će biti početak dugotrajnog partnerstva na dobrotvornim projektima širom SAD."

Po prvi put u svojoj 29-godišnjoj istoriji, kalendar će biti štampan van Australije za američko tržište. Vatrogasci su se na ovaj korak odlučili jer su američe vlasti pomogle u spašavanju životinja tokom prošle godine kada je Australija bila zahvaćena požarima i stradalo je mnogo životinja.

Kalendari će biti štampani u Dalasu u Teksasu i distribuirani za pristalice iz SAD, Kanade, Južne Amerike i Azije.

Kako izgledaju zgodni vatrogasci otkrijte u galeriji fotografija!

« 26 27 28 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group