Adel objavila novi spot za numeru „I Drink Wine“ sa albuma "30"

Adel je 26. oktobra objavila treći muzički spot sa svog poslednjeg albuma, „30“.

Podsetimo, album „30“ je Adel objavila u novembru prošle godine. Pre toga, pevačica je objavila spotove za pesme „Oh My God“ i „Easy On Me“. Novi muzički spot za „I Drink Wine“ režirao je Džo Talbot. Sedmominutni spot bio je odlična metafora za tekst pesme, u kojoj Adel govori o svojoj borbi sa zavisnošću.

Na snimku zvezda, obučena u raskošnu zlatnu Valentino haljinu, pluta duž živopisne reke. Paralelno, ona pijucka vino i bori se protiv ljudi koji joj opsesivno nude sve više i više alkohola. Dok putuje duž reke, Adel primećuje nekoliko ribara na obali, od kojih jednog glumi Kendrik Sampson. Momak roni i flertuje sa Adel, ali opsesivne devojke okružuju pevačicu i odvode heroja. Na kraju snimka možete videti bekstejdž, kao i skice koje su napravili autori videa.

„I Drink Wine“ je upravo objavljen kao samostalni singl. Međutim, kompoziciju su odmah zavoleli fanovi Adele. Nakon objavljivanja albuma "30", numera je zauzela četvrto mesto britanske top liste i dospela u prvih 20 Billboard Hot 100. Pored toga, svidela se muzičkim kritičarima: na primer, Rolling Stone je to nazvao "ključnim trenutkom “ u karijeri izvođačice i jedno od najboljih izdanja u njenoj diskografiji.

Adel je na društvenim mrežama priznala da je klip I Drink Wine prvi video koji je snimila za svoj album. Prema rečima umetnice, planirala je da objavi video ranije, ali je odlučila da sačeka vreme nakon što je odložila koncert u Las Vegasu.

Inače, otkazivanje i odlaganje koncerta u Las Vegasu svojevremeno je izazvalo pravi skandal. Zvezda je čak morala da telefonira fanovima na FaceTime-u da se izvini zbog toga. Tada je pevačica rekla da se polovina njenog tima razbolela od korona virusa i da jednostavno nije mogla da završi pripreme. Njene planove poremetila su i kašnjenja u isporuci opreme i drugih stvari neophodnih za nastup. I sama Adel je bila izuzetno uznemirena ovom odlukom, ali je iskreno priznala da je bila veoma umorna i iscrpljena. Izvođačica se u poslednjem trenutku izvinila, ali je priznala da do tada nije spavala 30 sati i dala sve od sebe da se održi koncert.

Sipajte sebi čašu vina i uživajte u novom spotu Adel!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group