6 znakova koji otkrivaju da uživate u samoći

U našoj kulturi, pronalazak idealnog partnera sa kojim ćete se skrasiti do kraja života je veliki uspeh...

Prosto je društveno neprihvatljivo ako neko voli i više uživa dok je sam, nego da je sa nekim. Možda to još niste primetili, ali možda ste već sad srećna osoba iako ste sami. Kako da to proverite?

1. Uživate da večerate sami

Prija vam mir i tišina dok večerate i to je sasvim u redu. Nekako vam samoća za stolom dođe kao neka vrsta meditacije u kojoj možete na miru da jedete, usresredite se na hranu i razmišljate o nekim bitnim stvarima.

2. Gledanje filmova dok ste sami je prava zabava

Nema nikog da čita naglas, da vas pita šta će se desiti ili da vam mljacka dok jede kokice. Divno ušuškavanje u ćebe, pored svog ljubimca i sa punom činijom grickalica je za vas idealno provedeno veče. Možete da se opustite, ali i da pauzirate film kad god vam se bude išlo u toalet ili do kuhinje po još soka.

3. Uživate u onome što radite

Nema nikog ko će pratiti vaše planove dok ih ne završite. Nije li to nešto posebno? Ako vam to budi osećaj zadovoljstva, da radite šta god i gde god želite, onda zasigurno uživate da budete sami.

4. Volite „usamljena“ putovanja

Bez ikakvog stresa i dogovaranja - sam ste svoj čovek. Sami sebi krojite vreme i sami upoznajete nove ljude. Niko vas ne može zaustaviti u nečemu što ste naumili da uradite. Divno.

5. Mislite da su nametljivi ljudi dosadni

Kladimo se da smo svi u jednom trenutku bili u situaciji - dejt sa nekim koji vam se stalno slao poruke i zvao vas. Zvuči poznato? Ovakvo ponašanje zna pošteno da iznervira, ali je vrlo dosadno. To što ste zajedno, ne mora da znači da u svakom trenutku on mora da zna šta radite. Nekad je divno biti sam, u svom stanu, sa svojim mislima, bez ikoga...

6. Lepše spavate kada ste sami

Ta vremena kada ste sa nekim morali da delite krevet... Najgore spavanje, zar ne? Kada ste sami, imate ceo krevet za sebe, vremena na pretek (doduše vikendom samo) i mogućnost da spavate u tišini. Ko još može i voli da spava pored nekog ko hrče?!

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group