„Svi su mi uzeli novac“: Džoan Kolins govori o svojim bivšim muževima

Apsolutna zvezda Džoan Kolins govori o ljubavima svog života.

Džoan Kolins nije imala jedan ili dva braka, već... pet, dok je među njenim „osvajačima“, iako se nije udala za njega, bio i veliki holivudski šarmer Voren Biti. Na kraju krajeva, Kolins je bila jedna od najlepših glumica svoje generacije.

Sada 90-godišnja zvezda "Dinastije" (koju smo voleli kao opaku Aleksis Kolbi) dala je iskren intervju i nije oklevala da hrabro govori o muškarcima u svom životu. I nije imala najlepše stvari za reći.

Kao što je poznato, većina njih je bila mlađa od nje. Komentarišući ovu činjenicu, Džoan Kolins je jednostavno rekla: "Ne znam. Ljubav ne poznaje granice."

Kolins je trenutno udata za Persija Gibsona, pozorišnog producenta koji je 32 godine mlađi od nje. Upoznali su se 2000. godine kada su zajedno radili na emisiji „Ljubavna pisma“, koju je on producirao. Ovo je njen peti suprug sa kojim je u braku već više od dve decenije. Na kraju krajeva, često vidimo objave njihovog zajedničkog života na Instagramu.

Glumica se jednom našalila da je mislila da je njen sadašnji muž gej kada su se prvi put upoznali - sve dok Gibson nije ponudio da joj kupi olovku za oči i slučajno joj doneo maskaru.

„To je bila samo šala“, rekao je on. „Pokušavam mnogo da se šalim, ali me, nažalost, mnogi pogrešno razumeju. Naravno, da je to bila šala.”

Legendarna zvezda se prisetila i svoja četiri braka pre Gibsona, koja su, prema rečima britanske glumice, odlikovani zlostavljanjem i neverstvom.

„Zapravo svi moji bivši muževi su uzeli novac od mene“, rekla je diva — osim za svog trećeg muža, biznismena Rona Kasa, jer kada su se razveli „nije bilo novca“. Džoan Kolins je izjavila da je za "Dinastija" seriju bila plaćena 15.000 dolara po epizodi, a danas se njeno bogatstvo procenjuje na 20 miliona dolara.

Džoan Kolins je posebno spomenula svog drugog muža Entonija Njulija i oca njene dvoje dece: ćerke Tare Njuli (59) i sina Aleksandra Njulija (57). Ona takođe ima 51-godišnju ćerku, Katjanu Kas, sa bivšim mužem Kasom.

„Shvatila sam da je Entoni Njuli genije i fascinantan i mislim da sam osećala da će on biti veoma dobar otac i da će moja deca naslediti deo njegove inteligencije i magije, što su i uspeli, drago mi je da kažem, ali on je bio ženskaroš“ , rekla je o svom bivšem mužu. Dodala je: "Nije bio u stanju da bude dobar otac ili dobar muž i bio je potpuno lud za ženama."

Konačno je sreća došla iz petog pokušaja. „On je bio menadžer kompanije od svoje 19. godine“, rekla je za Gibsona. „Tako da je navikao da ima posla sa glumcima, producentima, rediteljima i divama“.

Na pitanje da li njen komentar o "divama" znači da Gibson zna kako da "rukuje" sa njom, koja je poznata po svojoj sposobnosti da glumi dive na ekranu, priznala je da misli upravo na to.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group