Lifestyle - Celebrity

Slavni glumci rame uz rame sa jezivim likovima koje su igrali

Horor filmovi doneli su nam mnoge upečatljive uloge, koje čak decenijama nakon prve pojave na filmskom platnu i dalje lede krv u žilama.

Jezivi likovi koji vrebaju iz senke, dubina mora, svemira ili neke druge skrivene lokacije, ostaju između ostalog upamćeni i zbog načina njihovog predstavljanja od strane glumca koji se nalazi ispod slojeva šminke. Često se dešava da ne možete ni da pretpostavite ko se zapravo krije iza nekog stravičnog bića dok na kraju ne vidite spisak glumaca koji su igrali u filmu.

Vlasnica studija Fxattics, Angela Norris iz Bruklina je odličila da prikaže salvne glumce koji su igali poznate jezive likove, rame uz rame sa njihovom ulogom. Ovaj neobičan poduhvat montaže, doneo je vrlo upečatljive kolaže koji zapravo pokazuju koliko je truda i vremena uloženo da bi se dati glumci pretvorili u čudovišta i jezive likove iz horor filmova.

Angela se bavi izradim rekvizita i maski za Noć Veštica, pa bi se horor tematika mogla nazvati njenom specilajnošću. U potrazi za novim načinom prezentovanja svog umeća, ona je odlučila da ljudima otkrije ko se nalazi iza lika klovna Twisty-ja, shvativši da mnogi ne znaju da je u pitanju John Carroll Lynch. Nakon što je naišla na oduševljenje od strane velikog broja svojih pratilaca na društvenim mrežama, Anglea je odlučila da nastavi u istom smeru.

U našoj galeriji otkrivamo vam koji se to slavni glumci nalaze iza vrlo jezivih likova iz horor filmova.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group