Scarlett Johansson pokreće svoju liniju lepote

Najnovija u nizu svetskih lepotica koje osnivaju svoju liniju lepote je niko drugi do Scarlett Johansson.

Glumica je podelila sa svojim obožavaocima širom sveta da bi njena nova linija lepote trebalo da bude lansirana negde početkom 2022. godine. A reč je o njenom - čistom i pristupačnom načinu pristupa lepoti. Iako još uvek nema informacija o tome koja vrsta proizvoda će biti dostupna u okviru ove linije lepote, zna se da sredstva za njenu liniju daje Najafi kompanija, koja takođe sarađuje i sa modelom Kendall Janner. Scarlettina partnerka u ovom poduhvatu je Kate Foster, koja je u prošlosti sarađivala sa Victoria's Secret Beauty brendom.

Naime, svet lepote i brendovi koji se njome bave nisu nepoznanica prelepoj glumici. ScarJo je već godinama zaštitno lice L'Oreala Paris, kako u pogledu lica tako i kose. Postavlja se pitanje da li će nam Scarletting brend odati tajne i podariti proizvode koji imitiraju njenu sjajnu kožu? Ili nam reći kako postiže tako besprekoran izgled po pitanju svoje kose? Ostaje da vidimo.

Dok se to ne dogodi, uz veliku dozu uzbuđenja očekujemo njen najnoviji akt, Marvelov film pod nazivom Black Widow, koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima oko 9. jula. Možda će nam zvezda u toku samog filma otrkiti neke detalje svog budućeg bred. Hmm super-heroina sa “tezgom” s strane koja je sasvim slučajno linija lepote? Zvuči vrlo primamljivo.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group