Nova tragedija za Nika Kejva: njegov sin Džetro je preminuo

Džetro Lejzenbi je imao samo 30 godina, dok je Kejv izgubio još jednog sina u junu 2015.

Još jedna tragedija zadesila je voljenog muzičara Nika Kejva koji je pre sedam godina oplakivao gubitak svog sina Artura, koji je poginuo u 15. godini padajući u provaliju pod dejstvom LSD-a. Pre nekoliko sati, Kejv je objavio smrt svog drugog sina.

"Sa velikom tugom potvrđujem da je moj sin Džetro preminuo. Bićemo zahvalni da poštujete privatnost naše porodice", napisao je Kejv u izjavi.

Džetro je bio plod muzičareve ljubavne veze sa australijskim modelom Beau Lezenbi, koja živi u Melburnu. Bavio se modelingom i fotografijom, ali i glumom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jethro cave (@jethrocave)

On je do pre dva dana bio u zatvoru zbog zlostavljanja majke koju je fizički i verbalno napao pod dejstvom droge. Oslobođen je prošlog četvrtka, uz obavezu da se podvrgne lečenju od zavisnosti i da dve godine izbegava kontakt sa majkom. Tokom saslušanja, njegov advokat je rekao da je 30-godišnjaku dijagnostikovana šizofrenija - nešto što je uticalo na incident u kojem je udario svoju majku.

Godine 2012. Džetro Lejzenbi je u intervjuu rekao da je njegov odnos sa ocem bio napet. Rođen je samo 10 dana pre Kejvovog drugog sina, Luka, a svog oca nije ni upoznao dok nije imao „oko sedam, osam godina“, rekao je.

Kejv ima još dva sina, Luk (30) iz prvog braka sa brazilskom novinarkom Vivijan Karneiro i Erla (21) iz braka sa Suzi Bik, kojom se oženio 1991. godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group