Margo Robi postala najplaćenija glumica u Holivudu

Iako je predivna plavuša Margo Robi u više navrata priznala svoju nesigurnost, njena karijera nastavlja da ide uzlaznom putanjom.

32-godišnja australijska glumica će dobiti 12,5 miliona dolara za glavnu ulogu u filmu "Barbie", u režiji Grete Gervig. I to nije iznenađujuće, jer ko se bolje od holivudske plavuše sa velikim osmehom može transformisati u kultnu Barbi lutku?

Vredi napomenuti da je njen Ken, glumac Rajan Gosling dobio isti iznos kao honorar, tako da se može sa sigurnošću reći da su njihove uloge apsolutno ekvivalentne.

Ostali visoko plaćeni rivali glavnih likova uključuju Denzela Vašingtona, koji je zaradio 20 miliona dolara za Ekvilajzer 3, Leonardo Dikaprio ga je nadmašio sa 30 miliona dolara za film The Flower Moon Killers, i Tom Kruz koji je na čelu sa 100 miliona dolara za TOP GAN: MAVERICK.

Što se tiče koleginica Margo Robi, Mili Bobi Braun zaradila je nedavno 10 miliona dolara za novi film sa striming servisa Netflix „Enola Holms 2“. Ovo je isti iznos koji je Robi zaradila za film „Ptice grabljivice“. Međutim, vrlo brzo će morati da ispriča priču o lutki koja je izbačena iz Barbilenda jer nije dovoljno savršena. Ali miljenica miliona odlazi u nezaboravnu avanturu da sazna jednu važnu istinu, koja kaže: ključ sreće je vera u sebe.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group