Kim Kardašijan je spremna za novu vezu, ali ne sa slavnom ličnošću

Kim Kardašijan je ponovo spremna da se baci u ponor ljubavi, i ovoga puta sa jasnom predstavom šta želi od budućeg partnera.

Preduzetnica i 42-godišnja majka četvoro dece traži od svojih prijatelja da je ponovo spoje sa nekim ko nije poznat u Holivudu.

„Kim nije izlazila, ali sada je ponovo spremna. Odahnula je nakon Pita Dejvidsona, ali sada je ponovo zainteresovana. Želela bi da izlazi sa nekim ko nije poznat u Holivudu. Ona misli da bi neko iz finansijskog sektora bio savršen za nju“, rekao je insajder.

Kim Kardašijan se rastala od Dejvidsona prošlog avgusta nakon 9 meseci zabavljanja. Očigledno, razlog jaza bio je samo u prezauzetom radnom rasporedu. „Oboje stalno putuju i bilo je teško“, rekao je tada izvor.

Ali momak iz druge sfere će svakako biti pored nje! Osnivačica SKIMS brenda, koja ima četvoro dece sa bivšim mužem Kanjeom Vestom, još uvek se nada da će pronaći ljubav života i da će se udati još jednom.

Nadamo se da će uspeti!

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group