Kako se Dženifer Garner zaista oseća zbog veridbe Bena Afleka i Dženifer Lopez?

Hoće li bivša žena holivudskog glumca biti pozvana na venčanje slavnih?

Dženifer Lopez i Ben Aflek razbijaju stereotipe. Par je svojim primerom jasno stavio do znanja da se odnosi sa bivšim partnerima mogu ponovo izgraditi. Bivša supruga Afleka, Dženifer Garner bila je udata za Bena od 2005. do 2018. godine i za to vreme su postali roditelji troje dece: 16-godišnje Vajolet, 13-godišnje Serafine Rouz i 10-godišnjeg Semjuela. U izvesnoj meri, holivudska zvezda postala je uteha Benu nakon teškog raskida sa Lopez.

Međutim, skoro 20 godina kasnije, Ben i Džen su svojim osećanjima dali drugu šansu objavivši veridbu. Sada 52-godišnja Dženifer Lopez sa oduševljenjem deli sa fanovima fotografiju vereničkog prstena sa impresivnim smaragdom, ali mnoge brine pitanje, kako bivša žena reaguje na ponovno pomirenje oca njene dece sa verenicom iz prošlosti...

„Dženifer i Ben su raskinuli davno, i nema razloga da se ona uzrujava zbog ovoga. Ona je srećna ako je on trezan i ako mu ide dobro. Dženifer Garner i Dženifer Lopez poštuju jedna drugu, u dobrim su odnosima i videle su se više puta. Kroz ovaj brak, one će postati porodica jedna drugoj do kraja života“, rekao je insajder.

Zato nemojte biti iznenađeni kada vidite da su Benova deca na vrhu liste gostiju. Zauzvrat, mladoženja se pobrinuo za porodicu i rekao Garner o veridbi pre nego što je vest izašla u javnost. Inače, venčanje Džej Lo i Bena gotovo sigurno će moći da parira braku mladenaca Nikole Pelc i Bruklina Bekama.

Već je poznato da Ben sigurno neće štedeti novac i da će organizovati zaista nezaboravan dan. Iznenadićete se, ali njihove želje sa venčanja koje se nikada nije dogodilo početkom 2000-ih još uvek čekaju da se ostvare. „I tada su mnogo pričali o tome i ništa se nije promenilo. Osim što sada oboje moraju da dodaju još ljudi na listu gostiju jer tada nisu imali toliko dece“, rekao je insajder.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group