Javno izvinjenje blogera koji je širio glasine o raskidu Rijane i A$AP Rokija

„Skandal“ koji je poslednjih dana okupirao društvene mreže je završen.

Samo nekoliko dana pre rođenja prvog deteta, glasine o razvodu i neverstvu A$AP Rokija izazvale su pažnju koju Rijana nikako nije želela. Kako je tokom trudnoće pokušavala da veliča žensko telo, o čemu svedoče njeni nedavni nastupi, tragična i neutemeljena vest blogera Luisa Pisanoa zaokupila je medije iz sasvim pogrešnih razloga.

Za one koji nisu pratili vesti, influenser i modni komentator je na svom Twitter profilu objavio da su zvezda i reper raskinuli jer je prevario Rijanu sa dizajnerkom Aminom Muadi, koja je dizajnirala cipele za brend Fenty. Dan kasnije, nakon što su vest demantovali predstavnici para i sama Muadi, bloger je objavio poruku izvinjenja na Twitteru.

"Zdravo svima. Osvrnuo bih se na situaciju. Sinoć sam doneo glupu odluku da tvitujem neke informacije koje sam dobio. Neću govoriti o izvorima ni kriviti druge za raspravu koja je pokrenuta, jer na kraju dana ja sam doneo odluku da napišem taj tvit, kliknem pošalji i postavim pod svojim imenom. Želeo bih da se službeno izvinim svim stranama koje sam uveo u ovo svojim postupcima i nepromišljenim tvitovima. Nemam opravdanja. Izvinjavam se za ovu nepotrebnu dramu", napisao je influenser, obraćajući se hiljadama pratilaca na društvenim mrežama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group