Gremi 2024: Veliko iznenađenje i impresivan izgled Selin Dion

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

Muzička diva pojavila se na bini na dodeli muzičkih nagrada usred borbe sa sindromom ukočene osobe (SPS), tri meseca nakon njenog poslednjeg pojavljivanja u javnosti.

Neposredno pre nego što su se ovogodišnje dodele nagrada Gremi završile, umetnike i publiku u Crypto.com Areni čekalo je iznenađenje. Selin Dion izašla je na scenu da uruči glavnu nagradu večeri - Album godine.

Muzička diva nije bila u centru pažnje otkako je u decembru 2022. otkrila da pati od sindroma ukočene osobe - progresivnog neurološkog poremećaja koji pogađa mozak i kičmenu moždinu.

Na svom nastupu, Dion je dobila velike ovacije publike na Gremiju, a Tejlor Svift je đuskala uz nežnu melodiju pesme "The Power of Love", koja je svirala u areni dok je pevačica prišla mikrofonu koji je čekao.

"Hvala svima! Volim i ja vas", rekla je Dion pre uručenja nagrade. „Neverovatni ste. Kada kažem da mi je drago što sam ovde, zaista to mislim iz dubine srca. Oni od nas koji smo blagosloveni što smo ovde na dodeli Gremi nagrada nikada ne bismo trebali da uzimamo zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju muzika donosi u naše živote i ljudima širom sveta“, rekla je ona pre uručivanja nagrade, koju je na kraju osvojila Tejlor Svift.

Poslednje javno pojavljivanje dive neuporedivog glasa bilo je novembra 2023. godine, kada je prisustvovala rezidenciji Kejti Peri u Las Vegasu u Resorts World Theatre. Selin je takođe trebalo da peva tamo, ali je morala da otkaže svoje nastupe zbog teške bolesti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group