Dženifer Aniston govori o svojoj borbi sa neplodnošću i pokušajima vantelesne oplodnje

Uprkos blistavom osmehu i odličnoj reputaciji, život glumice je pun teških trenutaka.

Dženifer Aniston nedavno je prvi put progovorila o svojoj borbi sa neplodnošću i pokušajima vantelesne oplodnje. Zvezda serije „Prijatelji” ekskluzivno je o svom teškom putu da postane majka govorila u decembarskom broju magazina Allure, objasnivši da je prošla kroz mnoga „iskušenja” dok je pokušavala da zatrudni. „Da nisam prošla kroz ovo, nikada ne bih postala ono što je trebalo da budem. Zato sam tako zahvalna na svim ovim neprijatnim stvarima“, rekla je Dženifer i dodala da je pre nekoliko godina svim silama pokušala da zatrudni.

Tokom rasprave o njenom ličnom životu u medijima, 53-godišnja Aniston je prolazila kroz vantelesnu oplodnju i pila kineske čajeve. „Uložila sam svu svoju energiju u to. Sve bih dala kada da mi je neko tada rekao: Zamrzni svoje jajne ćelije. Učini sebi uslugu. I evo me danas. Brod je otplovio “, priznala je glumica.

Ipak, zvezda ne žali i sada zaista oseća olakšanje. „Nema više pitanja i nedoumica o tome da li može doći do toga. Ne moram više da razmišljam o tome. Toliko godina sam krila svoju priču o vantelesnoj oplodnji. Bila sam tako zaštitnički nastrojena prema ovoj temi jer je tako malo onoga što mogu da zadržim za sebe. Sada, nemam više šta da krijem“, rekla je zvezda.

Glumica, koja je bila udata za Breda Pita od 2000. do 2005. i Džastina Terua od 2015. do 2017. godine, poslednjih godina je predmet mnogih spekulacija, upravo zbog porodičnih planova. Aniston je konačno odgovorila na okorelu tvrdnju da nikada nije želela decu i da je sebična partnerka, a da ju je Teru napustio jer navodno, nije htela da rodi dete. „Ne daj Bože da žena bude uspešna i da nema dete. To je bila apsolutna laž“, priznala je glumica.

Iako dobitnica Emi nagrade nikada nije javno govorila o svojim problemima sa plodnošću, napisala je članak u julu 2016. objašnjavajući da žene rade mnoge druge neverovatne stvari osim što imaju decu. „Da se ​​zna, nisam trudna. Dosta mi je. Način na koji sam predstavljena u medijima samo je odraz toga kako vidimo i prikazujemo žene uopšte, mereći ih u odnosu na neki iskrivljeni standard lepote“, rekla je tada Aniston.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group