Biseri u izgledu Šarliz Teron dobijaju drugu dimenziju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

Biseri kao nakit su klasičan izbor svih vremena.

Jedan ili dvostruki red na vratu savršeno upotpunjuje svaki izgled nudeći elegantan efekat. Međutim, način na koji ih je Šarliz Teron uklopila u svoj stajling je zaista spektakularan.

U sredu, 6. septembra, Šarliz Teron je prisustvovala otvaranju butika brenda Breitling u Njujorku i za svoj nastup oslonila se na neke klasične odevne komade. 48-godišnja glumica nosila je crnu slip suknju maksi dužine koju je ukombinovala sa dugim crnim blejzerom.

Umesto košulje ili korseta poznata glumica se opredelila za proziran top koji je bio sačinjen od malih i velikih bisera, grlio je njeno telo i pružao zapanjujući efekat. Par ravnih crnih sandala i mala crna torba upotpunili su njen izgled.

Osim toga, tajna uspeha ove odevne kombinacije bila je u pravom balansu. Tako posebnom bisernom topu je bila potrebna odeća jednostavnih i klasičnih linija kako bi došao do izražaja.

Savet koji vredi usvojiti je da prilikom odabira statement odevnih komada, ostatak stajlinga treba da bude klasičan i monohromatski, baš kao što je to uradila predivna Šarliz Teron.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group