41-godišnja Paris Hilton prvi put postala majka

Paris Hilton počela je 2023. kao novopečena mama.

41-godišnja poslovna žena i njen suprug Karter Reum nedavno su dobili svoje prvo zajedničko dete. Dečak je rođen zahvaljujući surogat majci.

„Oduvek mi je bio san da budem majka i tako sam srećna što smo se Karter i ja uspeli. Tako smo uzbuđeni što ćemo zajedno osnovati našu porodicu i srca nam se lome od ljubavi prema našoj bebi“, priznala je novopečena majka.

Hiltonova je podelila uzbudljivu vest na društvenim mrežama u utorak, objavivši fotografiju na kojoj malena ruka mališana drži njen palac. Zvezda je ranije otvoreno govorila o svojoj želji da ima dete sa 41-godišnjim Reumom. U decembru je otkrila planove da postane mama nakon što su se venčali krajem prošle godine. Paris nije krila da su ona i Reum počeli sa procesom vantelesne oplodnje usred pandemije.

„Znali smo da želimo da zasnujemo porodicu i pomislila sam: "Ovo je savršeno vreme. Obično sam u avionu 250 dana u godini", rekla je tada naslednica poslovnog carstva.

Podsetimo da su se Hilton i Reum verili u februaru 2021. nakon više od godinu dana zabavljanja i venčali na trodnevnoj ceremoniji u novembru iste godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group