12 najboljih transformacija slavnih svih vremena

Ako se osvrnete na ono što ste nosili u mladosti, velike su šanse da ćete se naježiti.

Ukoliko pogledate svoje stare fotografije možda ćete se zapitati zašto ste nosili farmerke sa niskim strukom koje vam ne pristaju najbolje ili zašto ste imali toliko ogrlica oko vrata. Možda ste još uvek zbunjeni kako i zašto ste razvili takav afinitet prema fedorama. Kakve god da su bile vaše nezaboravne modne greške, lepa stvar je što ti pogrešni koraci verovatno žive samo u vašem sećanju. Osim ako, naravno, niste slavna ličnost.

Sa pojavom višegodišnjeg čuvara svih fotografija, a to je internet, slavne ličnosti nemaju drugog izbora nego da iznova proživljaju svoje modne greške iz prošlosti. Bilo da je to bio kaiš sa novčićima u njihovoj boho eri, a la Sijena Miler ili određena naklonost Juicy Couture, nekadašnji modni izbori bogatih i slavnih retko izmiču kontroli.

Međutim, kako su ove zvezde evoluirale u ličnom i profesionalnom životu, tako su se razvijala i njihova osećanja za stil. Uzmimo bivšu Spice Girl koja je postala modni titan i uspešna poslovna žena, Viktoriju Bekam kao primer. Mini suknje koje je nosila u danima kada je bila poznata kao Poš zamenile su elegantne košulje i pantalone. Sada je Viktorija Bekam hvaljena kao jedna od najbolje obučenih dama modne industrije, a njen lični stil utiče na garderobu žena širom sveta.

U galeriji pogledajte neke od najvećih stilskih transformacija koje su slavne ličnosti prošle tokom godina.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group