Zašto treba obratiti pažnju na postavljanje ogledala u spavaćoj sobi?

Iako vam se čini sasvim logično da imate ogledalo u spavaćoj sobi, jer vam je potrebno da se obučete i našminkate, to nije zapravo najbolja ideja.

Prema drevnoj kineskoj filozofiji Feng Šui, ogledalo nije poželjno u spavaćoj sobi, pogotovo ako je okrenuto ka krevetu ili zidu iznad njega. Najveća greška je, prema ovom verovanju krevet u kojem se dok spavate ogledate u ogledalu.

Feng Šui kaže da ogledalo postavljeno na pogrešnom mestu može biti "krivo" za loš san, ali i probleme u braku. Ključ je u tome što ogledalo promoviše aktivnosti, a u spavaćoj sobi je potrebna suprotna energuja - mir i tišina. U zavisnosti od pozicije kako je postavljeno, ogledalo "poziva treću osobu  u vašoj vezi" i ohrabruje partnere na neverstvo.

Jedini prihvatljiv stav za ogledalo u spavaćoj sobi je postavljeno unutar ormara, tako da, kada su zatvorena vrata ormara, zatvorene su i "aktivnosti" u ogledalu.

Najjednostavniji način je da podesite ogledalo na unutrašnjosti vrata ormara, tako da se energija neće odraziti na krevet u kome spavate. Ako imate veliku prostoriju i možete naći ugao gde se krevet neće videti u ogledalu, možete ga staviti u tom delu spavaće sobe.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group