Enterijer - Feng šui

Upotreba kristalne kugle u Feng Šuiju

Vekovima, još od vremena keltskih druida kristalna kugla je bila obavijena velom okultne energije i moći.

Jedna od najčešćih vizuelnih asocijacija na proziran kvarc je slika vidovljaka koji zagleda kristalnu kuglu kako bi predvideo čovekovu budućnost ili imao pristup njegovoj prošlosti. Drevnim proricateljima kristalna kugla nije bila jedini alat koji se koristio za pristup skrivenim informacijama. Gotovo svi prirodni elementi, a posebno vatra i voda korišćeni su za otvaranje prozora u drugu dimenziju. Za razliku od svih drugih alata kristalna kugla se smatra doživotnim oruđem koje je na raspolaganju svakom kome zatreba pomoć.

ZAŠTO JE KRISTALNA KUGLA TOLIKO POSEBNA?

Kristalna kugla ima energiju harmonija i savršenstva zahvaljujući svom sfernom obliku. Ovaj oblik je smatra uzvišenim još od davnina. Kugla se takođe oslanja na svojstva kristalnog kvarca. Kvalitetna i bistra kristalna kugla usidriće energiju svetlosti koja je stalno u pokretu. U Feng Šui metodi kristalna kugla se koristi za donošenje najsuptilnije lekovite energije bilo kom prostoru (stambenom objektu, kancelariji, bašti). Energija krislatne kugle može da smiri i neutrališe negativne emocije, dok istovremeno um oslobađa briga o budućnosti.

FENG ŠUI POZICIONIRANJE KRISTALNE KUGLE

Istakli smo da kristalna kugla može doneti harmoniju svakom prostoru u kom se nalazi. Ukoliko je u kući prisutan nesklad, kristalna kugla će umiriti i očistiti prostor od negativnog uticaja. U kancelariji kristalna kugla se može koristiti kako bi se povećala produktivnost, smanjila haotičnost i oslabila konkurentna energija. Pri primeni kristalne kugle u svom domu možete se poslužiti različitim kristalima, od ružinog kvarca, preko citrina, ametista, pa sve do prozirnog kvarca. Ružičasti kvarc stvara nežnu i umirujuću energiju u prostoriju, dok crni opsidian donosi snažnu energiju uzemljenja.

GDE JE POSTAVITI U KUĆI?

Jugozapad – ako ciljate na područje ljubavi i braka

Severoistok – ako težite ka ličnom rastu i samokultivaciji

Zapad – ako je vas cilj kreativnost i zdravlje dece

Centar kuće – za sve oblasti

Ž.J.

Izvor: The Spruce

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group