Enterijer - Feng šui

Korona virus - Feng šui saveti koje bi trebalo da znate

Korona virus je prostrujao svetom eksponencijalnim porastom obolelih, uprkos velikom trudu medicinskog osoblja.

VHO je već proglasio pandemiju korona virusa i vanredne situacije u skoro svim zemljama, tako da moramo učiniti sve što je u našoj moći da bismo zaštitili sebe i svoje najmilije od ovog virusa.

Pored uputstva, evo i nekoliko Feng Šui saveta kako čuvati sebe i voljene ljude u ovoj opasnoj situaciji.

Feng šui saveti da biste bili sigurni od korona virusa.

1. Identifikujte južni sektor svoje kuće

Na osnovu godišnje leteće zvezde 2020, nepovoljna zvezda br. 2, poznata i kao bolest dve crne zvezde, ove godine je nastanila život u južnom sektoru. Stoga je za nas ključno da lociramo ovaj južni sektor i da svedemo na minimum aktivnosti u ovoj oblasti.

2. Čuvajte južni sektor čistim i bez nereda

Pored smanjenja aktivnosti, dobro je prostor održavati čistim kako bi se smanjila negativna energija ove bolesti.

3. Dodajte metalne elemente u Južni sektor

Da biste smanjili negativni efekat ove bolesti, možete razmotriti postavljanje metalnih predmeta u ovaj sektor, na primer klatno, sat od mesinga ili bilo koje druge predmete koji pripadaju metalnom elementu. Izbegavajte crveno u ovom sektoru.

4. Promovisanje dobre zdravstvene energije na Istoku

Pored ublažavanja negativnih efekata nepovoljnih zvezda, možete razmotriti i pojačavanje pozitivne energije dovodeći prirodu na Istok. Srećan bambus ili bilo koje zelene biljke, odličan su izbor za poboljšanje energije u ovoj oblasti.

5. Dodatni oprez za ova tri znaka zodijaka

Ako spadate u bilo koji od ova tri horoskopska znaka, naime, majmun, pas i svinja, zdravlje će vam biti glavni prioritet u ovoj godini. Vodite zdrav način života.

Nadamo se da ćete imati koristi od ovih Feng šui saveta i mera za zaštitu sebe i voljenih od korona virusa. Primena ovih saveta može vam pomoći na neki način, ali uvek se obratite lekaru za pomoć ako osetite bilo koji simptom bolesti.

 

telegraph.co.uk

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group