Enterijer - Feng šui

Kako koristiti simbol leptira za dobar Feng Šui?

U Feng Šui učenju, simbol leptira sličan je upotrebi simbola ptice.

Leptiri i ptice lete slobodno, što govori o dubokoj ljudskoj čežnji za slobodnim životom u blizini neba. Leptiri takođe imaju jedinstven i alhemijski kvalitet energije zasnovan na različitim fazama njihovog stvaranja.

LJUBAV I ROMANSA

Najčešća upotreba simbola leptira u Feng Šuiju je u vidu leka za ljubav i romantiku. To je usko povezano sa činjenicom da se zbog ljubavi osećate kao da možete da letite. Leptiri takođe izazivaju osećaj ranjive, strahopoštovajuće i radosne lepote koja se može uporediti sa osećajem zaljubljenosti. Drugi dodatni način upotrebe simbola leptira je u vidu slobode izbora između brojnih udvarača. Međutim verovatno najefikasniji simbol leptira je u svojoj ulozi privlačenja odgovarajućeg partnera osobi koja je usamljena.

KREATIVNOST I TRANSFORMACIJA

Leptir igra važnu ulogu u području kreativnosti i Bagua oblasti koja se odnosi na decu. Njegovo prisustvo će vam pomoći da podstaknete i omogućite protok kreativne energije u vašem životu. Sliku leptira možete koristiti kao lek za bilo koju oblast vašeg života kojoj je potrebna transformacija. Ako imate poteškoća u određenim oblastima svog života, energija leptira bi mogla da u njima uspostavi ravnotežu.

Kao što leptiri prolaze graciozno kroz sve faze svog života sa njihovim simbolom u svom domu i vama će biti data ista mogućnost. Lekovita energija leptira bi trebala da bude uključena u dekor vašeg doma kakvu god pomoć da tražite po pitanju lične transformacije.

Ž.J.

Izvor: The spruce

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group