Kako da napravite Feng Šui vazu za privlačenje bogatstva?

Feng Šui vaza za privlačenje bogatstva predstavlja jedan od najstarijih Feng Šui lekova koji vam mogu doneti neverovatnu količinu novca.

Zapravo ova vaza se smatra drevnim lekom koji je u Kinu donešen iz Indije pre mnogo vekova. Izrada vaze za privlačenje bogatstva je tradicija u mnogim tibetanskim budustičkim hramovima.

Pri Feng Šui učenju vaza za privlačenje bogatstva ima upravo tu svrhu da vam omogući da privučete novac i obezbedite pozitivnu energiju i prosperitet svom domu. Iako nije napravljena u budustičkom hramu, vaza za bogatstvo koju sami možete da stvorite jednako je moćna i može povećati priliv novca koji ulazi u vaš dom.

POTREBNO:

  • Kvalitetna vaza – idealno bi bilo da je orijentalnog izgleda. Ono što treba da izbegavate su prozrne varijnate jer ne želite da sadržaj vaše vaze za bogatstvo bude vidljiv. Takođe vaza bi trebala da ima poklopac.

  • Zemlja sa područja bujne vegetacije ili iz bašte dobrostojećeg prijatelja

  • 5 različitih vrsta žitarica (semenki)

  • Nekoliko simbola bogatstva poput kristala

  • Parče tkanine koja se postavlja preko poklopca vaze. Ova tkanina mora sadržati svih 5 Feng Šui boja ili postavite 5 tkanina različitih boja

  • Konopac sa bojama Feng Šui elemenata

POSTUPAK:

Pre svega pronađite mesto i odvojite vreme za pravljenje vaze za bogatstvo. Sakupite sve navedene predmete i postavite ih na jednoj većoj površini. Poželjno je da vazu pravite na mestu koje vam uliva pozitivnu energiju. Ako imate oltar u kući, upalite sveće i izgovorite vašu nameru da ovim postupkom pravite vazu za privlačenje bogatstva.

Vazu je potrebno da uzmete u ruke, i "ispunite" je prvo svojom namerom a zatim da u nju sipate zemlju. Ubacite potom zrna žitarica koja ste odabrali. Ispunite potom vazu elementima koji za vas predstavljaju bogatstvo. To mogu biti kristali, kineski novčići, statue malog Bude. Punite vazu ovim predmetima lagano i svrsishodno.

Po završetku poklopite vazu i stavite tkaninu u bojama preko poklopca. Upotrebite zatim kanapac u bojama Feng Šui elemenata i pričvrstite tkaninu za poklopac vaze. Kada završite imaćete pred sobom svoju ličnu vazu za privlačenje bogatstva.

Ž.J.

Izvor: Knowfengshui

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group