Kako crvenim i ljubičastim dekorom možete da povećate svoj prosperitet

Prema Feng šuiju, dodavanjem crvenih i ljubičastih dekorativnih predmeta u enterijer možete da povećate svoj prosperitet.

Još jedan zabavan i zanimljiv način pozivanja prosperiteta je da ukrasite dom stavkama u ljubičastoj i crvenoj boji. Ljubičasta je najbolja boja za prosperitet, a odlična alatka koja leči i privlači bogatstvo je kamen ametist. On pomaže da se oslobodite negativne energije u kući i poboljšava pozitivan novčani tok.

Ljubičasta se povezuje sa duhovnošću, intuicijom i mudrošću. Ona simbolizuje duboke emocije, kao i mir i harmoniju. U feng shuiju, ljubičasta boja se često koristi za podsticanje meditacije, introspekcije i duhovnog razvoja. Takođe može da se koristi za smanjenje stresa i stvaranje opuštajuće atmosfere.

Dodatno, ljubičasta se smatra najpovoljnijom bojom za sticanje bogatstva, zato stručnjaci predlažu da upalite ljubičastu lava lampu, obojite zidove u boju lavande i ubacite neke ljubičaste detalje. Dodajte zavese u ljubičastoj boji, ukrasne jastuke, saksije, kristale, sve one male stvari koje će učiniti mnogo za vas i vaš dom. Bićete zapanjeni rezultatima!

No, pored ljubičaste, ne treba zanemariti ni crvenu boju. Smatra se bojom strasti, energije i sreće u feng shuiju. Ona simbolizuje vatru i može da podstakne vitalnost, entuzijazam i akciju. Crvena takođe može da stimuliše društvenost i komunikaciju.

Međutim, u prevelikim količinama ili na pogrešnim mestima, može biti previše stimulativna ili agresivna, pa se preporučuje umerenost u korišćenju ove boje. Sve u svemu, feng šui crvenu smatra omiljenom bojom za povećanje sveukupne energije, a posebno one koja se vezuje za moć i bogatstvo.

Mnogi ljudi smatraju da je crvena jaka, snažna, energična boja, a ona bez sumnje privlači novac u vaš dom. Stručnjaci savetuju da pored pažljivo odabranog dekora redovno održavate higijenu u domu. Nered sprečava protok novca. Takođe izbegavajte uginulie biljke jer one predstavljaju smrt vašim finansijama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group