5 najboljih feng šui ideja za savršen protok energije u dnevnom boravku

Šta je to dobro izbalansirana dnevna soba i kako nam feng šui može pomoći da stvorimo prostor koji poziva na odmor i druženje?

Kao što su prirodni materijali, mirne boje i harmoničan raspored važni elementi u feng šui spavaćim sobama, ovi detalji takođe čine i dobro izbalansiranu feng šui dnevnu sobu. Umetnost feng šuija stavlja naglasak na osećaj - trebalo bi da se osećate opušteno, udobno i spokojno u svom okruženju.

Stvari su, dakle, prilično jednostavne. Ugrađivanjem feng šui principa u prostor za spavanje i uostalom - u kompletan životni prostor, možete postići umirujuću atmosferu u celini. Kada vaš dom postane zaista mirno utočište, i vi ćete se osećati opuštenije.

Feng šui dnevna soba je ona koja privlači ljude i prevazilazi fizičke elemente prostora. Ono što feng šui želi da postigne je pre svega harmonija i ravnoteža. Kada se osećate opušteno u svom domu, ta lakoća se prirodno proširuje i na vaše mentalno i fizičko stanje - kao i na članove vaše porodice i goste.

Cilj javnog prostora u kući, kao što je dnevna soba, je da se ljudi okupe. Kada se prostor ne oseća uravnoteženo ili udobno, stanari neće želeti da provode vreme u tom prostoru, što ih sprečava da se međusobno povežu i stvore harmonične odnose.

Konsultovali smo vrhunske feng šui stručnjake i dizajnere enterijera da saznamo kako da uredimo feng šui dnevnu sobu, šta treba izbegavati i zašto su principi feng šuija tako efikasni za stvaranje mirnog, restorativnog okruženja. Sve to, i mnogo više očekuje vas u našoj galeriji...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group