Enterijer - Feng šui

Feng Šui saveti u borbi protiv Korona virusa

Ova godina je bez sumnje, stavila pred sve ljude sveta veliki izazov.

Zovemo ga Korona virus i borimo se s njim već mesecima, kako bi zdravlje onih koje volimo, ali i sopstveno zadržali na željenom nivou. Ceo svet je u stagnaciji, koja kao da je povukla kočnicu i naterala nas da pazimo na svaki sledeći korak.

Jedino u šta smo sigurni, je da možemo ostati bezbedni, ako smo u izolaciji od drugih ljudi. Međutim, osim pranja ruku, nošenja maski i socijalne distance, šta još možemo da uradimo? Pogledajmo prvo poreklo ovog virusa iz Feng Šui perspektive.

Svake godine dolazi do promene energije koja se dešava u Lunarnoj Novog Godini. Ovaj datum je bio 25. januara, što je bilo vreme kada je virus bio aktivan skoro šest nedelja u Kini i kada je započinjalo slavlje Lunarne Nove Godine. Osim toga, u to vreme već je bilo očigledno da to nije niz bolesti povezanih sa upalom pluća, već virus koji se širi bliskim kontaktom. Takođe 25. januar je datum blizak energetskom početku Nove Godine koja se dešava 4. februara.

Energija se svake godine menja i ta promena se događa početkom februara. U to vreme je postalo jasno da će Korona virus postati pandemija. To je bilo vreme kada su se zvezde, odnosno godišnja energija - počela kretati. Stare zvezde su počele da ustupaju mesto novima, što je povećalo efekte Korona virusa. Energija koja se pritom isticala, bila je vezana za 5 zvezda koje su se preselile u istočni deo kuće, zadužen za zdravlje i porodicu. Istočni odeljak na mapi sveta je Kina, odakle je i potekao Korona virus, a ona ima na svojoj crvenoj zastavi 5 žutih zvezda.

Kako možete pomoći sami sebi uz pomoć Feng Šuija, otkrijte u galeriji: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group